Miért Amelisz?

Azért ajánlom szeretettel az Amelisz natúrkozmetikumok használatát, mert a készítményeim ötvözik a természetből származó növényi anyagokat a modern kozmetikai hatóanyagokkal és a káros összetevőktől mentes gyógyszertári alapanyagokkal.

A natúr fogkrémek megalkotása során a fő célom a fluoridmentesség és a természetes alapanyagok használata volt, hogy minél jobban megőrizzük, illetve javítsuk a szájflóra minőségét, a fogak és a fogágy állapotát.

Az Amelisz natúrkozmetikumok finomítatlan, hidegen sajtolt, többnyire bio növényi olajok, vajak, bio virágvizek, főként bio, 100 %-os tisztaságú illóolajok felhasználásával, saját receptúra alapján, kézzel készülnek. A növényi alapanyagok legnagyobb része vegyszermentes gazdálkodásból származik, egyedüli állati összetevő a méhviasz (ajakápoló összetevője).

A környezetvédelem jegyében a fogkrémes tubustégelyek és a barna üvegtégely (ezek újra felhasználhatóak, fertőtleníthetőek) visszaválthatóak, ha tisztán visszajuttatod.

A krémek nagy része airless adagolóban kerül hozzád, mivel a natúrkrémek a leghigiénikusabban ilyen rendszerű tárolókban tarthatók, mert így sem levegő, sem szennyeződés nem kerülhet a tartályba, mivel nem kell kézzel belenyúlni.
A vákuumnak köszönhetően a krémet teljesen ki tudjuk nyomni a flakonból, nem marad benne maradék. A használat elején a kupak levétele után az adagolófejet addig kell nyomkodni, míg a tároló belső korongja feljebb kerül és a krém kinyomhatóvá válik. Viszont sajnos nem tisztítható ki teljesen a pumpás része, ezért ez nem visszaváltható.

 

A kozmetikumok és a fogkrémek NEM tartalmazzák a következő anyagokat:

kőolajszármazékok, mesterséges tartósítószerek (parabének), szintetikus illat- és színezőanyagok, SLE, SLES, ALS (nátrium lauril-szulfát és származékai), polietilénglikol (PEG), pálmaolaj, génmódosított összetevők, alumíniumszármazékok, szilikonok

 

Hamarosan a webáruházba is bekerülő termékek:

  • Gránátalmás-vadrózsás éjszakai rózsakrém
  • Argánolajos-citromfüves arckrém száraz bőrre
  • Argánolajos-levendulás arckrém száraz bőrre
  • Sheavajas-körömvirágos ápoló-védő krémvaj
  • Búzavirágos-vadrózsás szemkörnyékápoló krém
  • Balzsam csípésekre

 

Webáruház készítés